Tro og Tolerence

"Tro og tolerance” er et undervisningsprojekt til mellemtrinnet. Projektet udbydes af Landsnetværket af Folkekirkelige Skoletjenester og er bl.a. støttet af undervisningsministeriet, Kirk-Christiansens fond og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Projektet sætter fokus på forholdet mellem religion og kultur i et nutidigt og et historisk perspektiv med bibelens Paulus som gennemgående figur.

Projektet er lagt an som et tværfagligt samarbejde mellem fagene kristendomskundskab, dansk og historie. Projektet tager afsæt i det computerspillet ”A Man with a Mission” og herfra arbejder eleverne videre dels med Paulus og hans historiske tid og dels med en række workshops, der fører diskussionen om religion og kultur over i en nutidig sammenhæng.

Computerspillet og alle materialer er frit tilgængelig på hjemmesiden www.troogtolerance.dk

Sitet administreres fra skoleåret 13/14 af EMU.